05:56:42 20.04.2024
Stiri

ULTIMA ORĂ // PPEM a decis să COLABOREZE cu majoritatea parlamentară. Iurie Leancă: „Ne-au sugerat-o și partenerii europeni”

Politică 24.07.2016 13:33 Vizualizări4969 Autor: Ziarul National
ULTIMA ORĂ // PPEM a decis să COLABOREZE cu majoritatea parlamentară. Iurie Leancă: „Ne-au sugerat-o și partenerii europeni”


Consiliul Național al Partidului Popular European din Moldova (PPEM) a decis astăzi să ofere mandat Biroului Politic al partidului pentru a iniția negocierile cu majoritatea parlamentară în vederea unei colaborări.

Anunțul a fost făcut de liderul formațiunii, Iurie Leancă, după ședința Consiliului Național.

„Prin majoritatea de voturi ale membrilor Consiliului, s-a decis să oferim mandat Biroului Politic pentru discuții cu majoritatea parlamentară în vederea inițierii unui parteneriat în privința continuării parcursului european al R. Moldova. Vom negocia un acord de colaborare care se va baza pe realități: lupta cu corupția, sectorul bancar, cum recuperăm pagubele, cum pedepsim persoanele vinovate”, a declarat Leancă jurnaliștilor.

Politicianul a precizat că această colaborare i-a fost sugerată și de partenerii europeni cu care a avut mai multe întâlniri în ultima perioadă de timp.

„Cine sunt aceste persoane puteți vedea pe pagina mea de facebook. Urmăriți cu cine m-am văzut în ultima vreme”,a mai spus Leancă.

Precizăm că oferta de colaborare a fost lansată la mijlocul acestei săptămâni, atât pentru PPEM, cât și pentru Partidul Liberal Democrat. Ultimii au anunțat că refuză orice fel de colaborare cu această coaliție de guvernare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md