Redăm mai jos mesajul integral postat pe o reţea de socializare pe contul lui Chiril Moţpan.

Demnitatea nu se vinde....

Anumite mass-media s-au grăbit astăzi să tirajeze o ştire provocatoare, potrivit căreia veteranii de război ar părăsi Platforma Civică Demnitate şi Adevăr. Fals! Veteranii au aderat la mişcarea de eliberare a ţării din ghiarele mafiei din convingere, ghidaţi de cele mai nobile sentimente, decişi să ducă această luptă până la capăt şi convinşi că demnitatea nu se vinde...

De asta este convins Mihai Tomacinschi, Preşedintele Consiliului municipal Chişinău al UNVR,membru al Consiliului MAN, care m-a rugat să public textul de mai jos.

Dezminţire

Astăzi la Chişinău a avut loc şedinţa Consiliului Uniunii Nationale a Veteranilor de Război, care a avut pe ordinea de zi mai multe subiecte stringente.

Cu votul a 23 de membri contra 20 s-a decis ca veteranii să nu participe la parada militară organizată de către autorităţi cu prilejul Zilei Independenţei, zi pe care au profanat-o prin capturarea totală a statului nostru pe care l-am apărat cu arma în mâini!

Cu majoritatea de voturi, s-a decis ca veteranii să continuie lupta împotriva regimului împreună cu PCDA şi celelalte segmente sociale care au aderat acum un an la Platforma Civică Demnitate şi Adevăr.

Cu mai multe detalii vom veni la o conferinţă de presă, care va fi organizată luni, 25 iulie, curent.

O astfel de dezbatere a avut loc şi în cadrul Consiliului municipal Chişinău al UNVR. Cu o majoritate covârşitoare s-a decis ca veteranii să rămână alături de Platforma Civică Demnitate şi Adevăr până la victoria finală. Suntem uniţi şi mai siguri ca niciodată că vom salva ţara din ghearele criminalilor care au sărăcit-o, dar nu au putut să o îngenuncheze.

Dezminţim cu fermitate informaţiile care nu corespund realităţii difuzate de o parte din mass-media.

Mihai Tomacinschi, membru al Consiliului Naţional al UNVR, presedintele organizaţiei municipale Chişinău a UNVR, cavaler al ordinului „Ştefan cel Mare ”.

P.S.: Surprinzător, ştirea provocatoare apare chiar înaintea dezvăluirilor pe care urmează să le facă luni, printr-o scrisoare, Mihail Gofman, fost angajat al CNA .

Iată modalitatea perfectă a scribilor de palat de a sustrage atenţia de la coordonatorul furtului de miliarde! Nu mai contează că este un fals.