Două persoane au murit carbonizate într-o casă bătrânească din Băcioi

Două persoane din Băcioi au murit carbonizate în această dimineaţă, după ce casa bătrânească în care se aflau a luat foc. Inspectorii cercetează ipoteza de scurt circuit în rețeaua electrică a locuinţei.

Astfel, Serviciul 901 a fost alertat la ora 4:24 în această dimineață. Potrivit informațiilor operative, se cunoștea că o casă bătrânească din comuna Băcioi, mun. Chișinău, este cuprinsă de flăcări.

În teren au intervenit în total patru autospeciale ale pompierilor, care au localizat incendiul la ora 4:59.

În timpul lucrărilor de localizare  au fost depistate corpurile carbonizate a două persoane. Ulterior, s-a constatat ca cele două persoane aveau vârstele de 46 și 42 de ani, fiind proprietarii locuinței.

Urmează să fie stabilite toate circumstanțele și cauza izbucnirii incendiului, între timp, inspectorii supravegherii de stat a măsurilor contra incendiilor cercetează ipoteza de scurt circuit în rețeaua electrică.

Foto: poză simbol

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.