Usatîi, citat la procuratură pentru a oferi declarații oficiale

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a fost citat la Procuratură pentru a face declarații oficiale vizavi de faptul că Vlad Plahotniuc i-ar fi propus un milion 500 de mii de dolari pentru a lipsi din Moldova pe perioada alegerilor prezidențiale.

Potrivit instituției, Procuratura Anticorupție a luat act de declarațiile făcute ieri de politician în cadrul unei emisiuni TV.

„Mi-a spus că are două propuneri. Prima: mi-a propus să părăsesc Republica Moldova pentru lunile septembrie, octombrie şi noiembrie, când el pregăteşte ceva. Pentru aceasta mi-a propus 1 500 000 de dolari, bani de cheltuială. După care a venit cu propunerea numărul doi. Mi-a spus că va numi o cifră, după ce va face nişte calcule cam cât am cheltuit eu în Republica Moldova, ca în general să plec din politică Republicii Moldova”, a menţionat Renato Usatîi ieri.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.