Nicolae Glib şi-a întâlnit soţia acum patruzeci de ani. S-au cunoscut la un spectacol, la care artistul a fost invitat să cânte. S-a îndrăgostit la prima vedere atunci când Tatiana a urcat pe scenă cu flori. Tatăl viitoarei sale soţii nu era de acord să aibă un interpret în familie. În schimb, Tatiana a fost primită în casa socrilor în cel mai frumos mod. Tot de la soacra mare a învăţat cum se face zeama adevărată.

Lidia Bejenaru şi Nicolae Botgros s-au cunoscut pe vremea când erau elevi la şcoala din Soroca. Ambii aveau 15 ani, iar după ce au terminat 8 clase s-au căsătorit. Vin din familii numeroase, aşa că greutăţile vieţii i-au unit şi mai mult. Sunt împreună de 42 de ani, şi chiar dacă au trecut prin multe încercări, au reuşit să păstreze o căsnicie frumoasă.

Olga Ciolacu se poate considera o femeie împlinită. Jumătatea iubită şi responsabilă Valentin îi este şi manager şi are grijă de prestaţia ei pe scenă. Au trăit împreună 40 de ani, timp în care au învăţat să cedeze şi cel mai important, să construiască o relaţie trainică.

De 37 de ani cuplul Ioana Căpraru şi Vladimir Serbuşca îşi cântă împreună dragostea. Înainte ca el să-i pună inelul pe deget, interpreta l-a pus la nenumărate teste ca să vadă cât e de gospodar. S-au cunoscut atunci când Ioana a venit să studieze la Chişinău. Prima întâlnire nu prevestea nici pe departe o dragoste fără margini. Violonistul Vladimir Serbuşca e mai tânăr cu un an decât Ioana, probabil de aceea, artistul a ţinut cont de sfaturile celei care urma să-i devină soţie. Albumul cu poze este păstrat cu sfinţenie de către toţi membrii familiei. Fotografiile sunt dovada unei vieţi împlinite. Cei doi se giugiulesc şi îşi spun cuvinte dulci şi până azi! Şi nu numai de sărbători, dar aproape-n fiecare zi.

Mihai Ciobanu îşi iubeşte soţia ca în prima zi. Au petrecut 36 de ani împreună şi chiar dacă-şi fac mai rar declaraţii de dragoste, sunt o familie exemplu şi ne asigură că ochii spun totul. Sunt zile în care ideile trăsnite îl fac fericit cu adevărat. Lui Mihai Ciobanu îi place să-şi surprindă mereu jumătatea cu daruri şi cuvinte frumoase. La ei în familie umorul stă în capul mesei. Probabil aşa au depăşit şi cele mai dificile momente... zâmbind.

Gheorghe Ţopa a trăit o adevărată telenovelă. Prima dragoste l-a părăsit pentru că a vrut să plece din oraş spre capitală, iar el nu. Mai târziu a întâlnit-o pe Lucia, cea care doar la trei luni de când s-au văzut prima oară i-a devenit soţie. După 20 de ani de căsnicie cântăreţul îşi aminteşte totul ca în prima zi. Iar astăzi ştie reţeta pentru o relaţie frumoasa şi sănătoasă.