Peste 50 de șoferi s-au ales cu amenzi. Prestau servicii de taxi fără a avea licență

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

În această dimineață, angajații Agenției Naționale Transport Auto, dar și ofițerii din cadrul Inspectoratului Național de Patrulare au mers din nou în zona Autogării de Nord din Chișinău, unde peste 50 de conducători auto sancționați mai mulți șoferi au fost sancționați, după ce s-a depistat că prestează servicii de taxi fără licență de activitate.

Viceministrul Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor Sergiu Bucataru a declarat că acțiunile vor continua pentru a combate acest fenomen care pune în pericol viața pasagerilor. De asemenea, se prevede ca să fie verificate și microbuzele sau autocarele ce transportă pasageri și peste hotarele Republicii Moldova.

Conducătorii depistați că activează ilegal riscă o amendă de până la 140 de puncte contravenționale, dar și să rămână fără plăcuțele de înmatriculare a autoturismelor timp de șase luni.

Operațiunea comună ANTA –INP a demarat acum o lună, astfel de verificări au avut loc atât în Chișinău, cât și în mai multe localități ale Republicii Moldova.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...