Încă o șansă pentru cei care nu a susținut BAC-ul. A început sesiunea suplimentară

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Încă o șansă pentru elevii care nu au susținut bacalaueatul. Astăzi a început sesiunea suplimentară, la care s-au înscris peste 5700 de elevi. Primii au fost ca de obicei alolingvii. Aceștia au scris azi proba la limba și literatura română.

Potrivit datelor Agenției pentru Curriculum și Evaluare, pentru sesiunea curentă au fost create 16 centre de bacalaureat, în cinci orașe din țară: Chișinău, Comrat, Cahul, Edineț, Bălți. Pentru a oferi timp suficient celor care vin din alte raioane.

Marți, 19 iulie, urmează examenul la limba de instruire. Examenul la limba străină va fi miercuri, 20 iulie, iar la disciplinele de profil și la solicitare pe 21 și, respectiv, 22 iulie.

Sesiunea suplimentară de bacalaureat a fost organizată pentru candidații care nu s-au prezentat la examenele în sesiunea de bază din motive obiective sau au obținut note mai mici de 5.

Sesiunea suplimentară se va încheia pe 25 iulie, iar rezultatele examenelor vor fi afișate în Centrele de Bacalaureat pe data de 27 iulie 2016.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...