(VIDEO) Atac armat cu luare de ostatici la Erevan: Un polițist a fost ucis

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cel puţin o persoană a murit şi mai multe au fost rănite, duminică, la Erevan, unde un grup armat încearcă să obţină controlul mai multor instituţii guvernamentale.

Persoane înarmate au luat cu asalt, dimineaţă, o secţie de poliţie din capitală Armeniei şi au luat ostatice persoanele care e aflau în clădire.

Potrivit oficialilor armeni, atacatorii au informat că printre ostatici se află şi adjunctul poliţiei naţionale. Printre victime se află un polițist mort și alți doi răniți, aceștia având de suferit în urma atacului asupra secției de poliției
Principala revendicare este eliberarea din închisoare a unui politician. Este vorba de Jirayr Sefilyan, liderul Mişcării Armenia Nouă. El a fost arestat pentru deţinere ilegală de arme şi organizare de grup armat.

În jurul secţiei de poliţie a fost stabilit un perimetru de securitate. Drumurile au fost blocate şi numeroase efective de poliţie au venit la faţă locului.

În cursul dimineţii, oamenii legii au acuzat susţinători ai grupului armat că răspândesc informaţii false pe Internet. Astfel, au fost blocate reţelele de socializare.

Potrivit presei ruse, în secția de poliție s-ar afla circa 30 de membri ai opoziției și un număr necunoscut de ostatici. Negocierile continuă și la această oră.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...