Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Joi, în ZdG

Joi, în ZdG

Mâine, Ziarul de Gardă îți aduce detalii noi despre cel mai mediatizat procuror din R. Moldova, Adriana Bețișor. Aflați cât costă și din ce bani își construiește o casă cu două niveluri la marginea Chișinăului.

575Tot mâine, aflați cum 22 de procurori, „neatestați” în urma evaluării ordinare, au obținut dreptul de a rămâne în organele procuraturii la o atestare repetată și cum cei plecați din sistem au ridicat de la stat indemnizații de zeci de mii de lei.

ZdG vă spune și cum sunt „turnați”  11,3 mln de euro în asfaltul de pe artera principală a Chișinăului, bl. Ștefan cel Mare și Sfânt și ce interese particulare vor să preia organizarea Salonului Internațional de Carte.

La pagina Reporter special aflați cum e senzația de om liber după cinci ani de pușcărie, iar la Trăind de gardă citiți despre deportările staliniste, între vagoane, Siberia și „pâinea albă”.

În ziarul de mâine găsiți un interviu cu ambasadorul Slovaciei în Republica Moldova, Róbert KIRNÁG, despre transparență și corupție, încrederea UE în politicienii moldoveni și lecțiile la care Moldova rămâne repetentă.

Actual: Sentință în dosarul coruperii deputaților: 11 ani de închisoare în lipsa condamnatului

Sondaj: Moldova în „descreştere”: Cum recuperăm?

Dosar: Casa de milioane a familiei Bețișor

Dosar: Procurori (ne) atestați

Reporter Special: Libertate dulce-amară, sârma ghimpată din sufletul foștilor deținuți

Realitatea: Culisele și interesele Salonului Internațional de Carte

Trăind de Gardă: Destinele stinse în Siberia de gheață

Exclusiv: „Corupția e un psoriazis: puteți trata simptomele, dar, în anumite circumstanțe, problema reapare”, Interviu cu Excelența Sa Robert Kîrnag, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Slovaciei în R. Moldova

Zona publică: Reabilitarea bulevardului Ștefan cel Mare și Sfânt,  incertitudini și standarde europene

Oameni: Visurile frânte, istorisite de regizorul Iustin Scarlat

La marginea Europei: Brandurile autohtone cuceresc piața din România

Circ în Tramvai: „Barsetka” a descoperit America

Editoriale:

Aneta Grosu: Judecătorul Evghenii Șevciuc

Alina Radu: Un nou război rece la hotarele R. Moldova

Pe site-ul www.zdg.md nu apar toate arti­co­lele din edi­ția tipă­rită. Zia­rul de Gardă îl puteți găsi la toate chi­oș­cu­rile și ofi­ci­ile poș­tale din țară. Vă puteți abona la Zia­rul de Gardă, online, înde­pli­nind acest for­mu­lar. De ase­me­nea, vă puteți abona la edi­ția pdf a zia­ru­lui, accesând link-ul https://zdg.md/web/pay .