Un bărbat riscă închisoare pentru că producea alcool în condiții insalubre și îl vindea ilegal

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Poliția a depistat un bărbat în vârstă de 38 ani, care comercializa băuturi alcoolice contrafăcute în proporţii deosebit de mari. Bărbatul avea închiriate două garaje, dotate cu tot necesarul pentru a îmbutelia băuturi alcoolice tari în lipsa certificatelor de calitate sau sanitar-veterinare, în condiţii insalubre. Ulterior, băuturile alcoolice erau comercializate ilegal prin intermediul a două cafenele, care îi aparţin.

Potrivit Poliției capitalie, în urma percheziţiilor autorizate şi desfăşurate la domiciliu, garaje, în automobilul personal şi la întreprinderea individuală, înregistrată pe numele soţiei, poliţiştii şi procurorii au depistat, aparataj de îmbuteliere, capace, sticle şi vase din plastic, precum şi o cisternă pline cu alcool contrafăcut. Astfel a fost sigilată o cantitate de alcool contrafăcut de peste 1 500 litri. Totodată au fost sigilate şi garajele unde se produceau şi se îmbuteliau băuturile.

Respectiv a fost iniţiată o cauză penală pentru falsificarea şi contrafacerea produselor, care prevede amendă în mărime de la 20 000 lei la 40 000 lei sau închisoare de pînă la 1 an.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...