EURO 2016: UEFA a stabilit echipa ideală a turneului. Cei mai mulți jucători sunt portughezi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Campionatul European din Franța este deja istorie, motiv pentru reprezentanții UEFA de a desemna cel mai bun 11 de la acest turneu final.

Logic, lusitanii au cei mai mulți reprezentanți în această echipă de vis cu Ronaldo în frunte. Naționala care a câștigat titlul suprem cu o singură victorie în cele 90 de minute, acel 2-0 cu Țara Galilor din semifinale, a dovedit în primul rând la această competiție că are o apărare de top. Nu întâmplător și în echipa turneului, Portugalia are trei jucători în defensivă: Rui Patricio, în poartă și Pepe și Guerreiro în centru și pe stânga.

Și Germania a beneficiat de fundași foarte buni, doar că spre deosebire de portughezi, aceasta s-a înclinat în fața Franței, scor 0-2 în semifinale. Totuși, cu fundașul dreapta Kimmich, fundaș central Boateng și Toni Kross, la „închidere”, nemții sunt pe locul doi la numărul de reprezentanți în această formulă.

Surpriza Țara Galilor, reprezentativă care a bifat semifinalele, unde a fost eliminată de noua campioană a Europei, scor 0-2, are doi reprezentanți, dar nu este vorba despre Gareth Bale.

În fine, țara gazdă, Franța, se poate consola cu două posturi în acest 11: Payet și Griezmann, cel care a câștigat și titlul de golgheter al competiției.

Echipa ideală de la EURI 2016: Rui Patricio – Joshua Kimmich, Jerome Boateng, Pepe, Raphael Guerreiro – Joe Allen, Toni Kross – Dimitri Payet, Aaron Ramsey, Antoine Griezmann – Cristiano Ronaldo

655043_655043_echipa_Euro_2016


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...