Principală  —  Ştiri   —   (VIDEO) Adriana Bețișor conduce o…

(VIDEO) Adriana Bețișor conduce o mașină produsă în 2015

Adriana Bețișor conduce o Skoda Octavia fabricată și cumpărată în anul 2015

Procurora Adriana Bețișor conduce o mașină fabricată în 2015. Este vorba despre o Șkoda Octavia de culoare albă, despre care acesta susține că aparține unei persoane care este plecată în străinătate.

Anul 2015 a fost unul bene­fic pen­tru Beţi­şor, nu doar sub aspect pro­fe­sio­nal. În octom­brie 2015, într-un local select din Chi­şi­nău, aceasta s-a căsă­to­rit cu Dumi­tru Şubin, şef inte­ri­mar al Dire­cţiei Anti­fra­udă şi inves­ti­gare fis­cală din cadrul Dire­cţiei gene­rale con­fir­mare fis­cală a Inspec­to­ra­tu­lui Fis­cal Prin­ci­pal de Stat (IFPS). Deşi decla­ra­ţi­ile cu pri­vire la veni­turi şi pro­pri­e­tate pen­tru 2015 ale pro­cu­ro­ri­lor, dar şi ale anga­ja­ţi­lor fis­cali încă nu sunt publice,în urma unor soli­ci­tări adre­sate CNI, ne-au fost pre­zen­tate decla­ra­ţi­ile de avere ale celor doi fun­cţio­nari pen­tru 2015. Din ele aflăm că, în urma cele­bră­rii căsă­to­riei, Adri­ana Beţi­şor şi Dumi­tru Şubin au obţi­nut un venit de apro­xi­ma­tiv 1 milion de lei, mai exact: 31 de mii de euro, 11,5 mii USD şi 170 de mii de lei.

Tot din decla­ra­ţia cu pri­vire la veni­turi şi pro­pri­e­tate pen­tru ace­laşi an aflăm că Beţi­şor a ridi­cat un sala­riu de 96,3 mii de lei, care a fost cu aproape 10 mii mai mare decât al soţu­lui său de la Fisc. În 2015, în sep­tem­brie, cei doi soţi au vân­dut un apar­ta­ment, obţinând un sfert din valoa­rea aces­tuia, res­pec­tiv, 70,6 mii de lei. Tot­o­dată, în decla­ra­ţia pen­tru 2015, Adri­ana Beţi­şor indică un apar­ta­ment de 74 m. p., pe care cei doi soţi îl au „în folo­sinţă” în urma unui con­tract de inves­ti­ţii din anul 2014.

574-masina-betisor2În această decla­ra­ţie, Adri­ana Beţi­şor a indi­cat şi trei auto­mo­bile, două din­tre care deţi­nute din 2015, pe care le úti­li­zează prin „man­dat”. Pe lângă Toyota Coro­lla, fabri­cată în 2009 şi dobân­dită în 2014, Beţi­şor a tre­cut în cea mai recentă decla­ra­ţie două auto­mo­bile Skoda Octa­via, unul fabri­cat chiar în 2015, iar altul, în 2013. Toate vehi­cu­lele sunt deţi­nute prin „man­dat”, situ­a­ţie când auto­mo­bi­lul apa­rţine unei per­soane, dar, de facto, este folo­sit de alt­ci­neva. Cos­tul unui auto­mo­bil Skoda Octa­via, fabri­cat în 2015, începe de la 15 mii de euro pe site-urile ofi­ci­ale şi ajunge, în fun­cţie de dotări, la apro­xi­ma­tiv 20 de mii de euro.

Referință: