Motivul pentru care Nigel Farage, artizanul Brexit-ului, și-a dat demisia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Nigel Farage, fostul lider UKIP și susținător de seamă al campaniei pentru BREXIT, a făcut un pas în spate. Motivul dezvăluit în presa britanică din spatele acestei mișcări este uluitor: ar fi primit scrisori de amenințare cu moartea extrem de dure.

Potrivit presei internaționale, motivul care l-ar fi făcut pe Farage să renunțe la politică ar fi amenințările cu moartea pe care le-ar fi primit. Este vorba chiar de amenințări cu privire la familia omului politic.

Surse citate de Daily Star spun că valul de amenințări cu moartea primite din momentul rezultatului votului pentru Brexit ar fi dus la estragerea lui Farage de la șefia UKIP.

Liderul formaţiunii eurosceptice UKIP, unul dintre cei mai importanţi susţinători ai campaniei pentru ieşirea Marii Britanii din UE, a demisionat, relatează Daily Telegraph, citat de News.ro.

El a precizat că şi-a făcut partea de treabă.

Majoritatea abritanicilor au vortat pe 23 iunie, la referendum, pentru ieşirea Londrei din UE.

Săptămâna trecută, celălalt personaj cheie al campaniei pentru BREXIT, Boris Johnson, a anunțat că nu va lua parte la cursa pentru șefia PArtidului Conservator și implicit pentru postul de prim-ministru.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...