Actualitate

Rogozin, după întrevederea cu Calmâc: Privind relaţiile bilaterale moldo-ruse consider că este important să găsim soluţii

Ministrul Economiei, Ovtavian Calmîc, după ședință a menționat că  "Am discutat cu Dmitri Rogozin despre problematica taxelor vamale, în speranța că vom soluționa lacunele existente. Am atins şi subiectul serviciului de transport, posibilitate extinderii. Am discutat şi situația din sectorul energetic. Cel mai important este să definitivăm foaia de parcurs ce va cuprinde toate elementele cheie de colaborare în domeniul economic".

La rândul său, vicepremierul rus Dmitrii Rogozin, a precizat că delegaţia rusă la Chişinău este una solidă: "Din păcate delegaţia noastră nu am fost de doi ani în Moldova, în special în Chişinău. S-au schimbat multe lucruri. Avem despre ce discuta. Privind relaţiile bilaterale moldo-ruse consider că este important să găsim soluţii", a precizat Rogozin.

Menționam  că marţi Dmitri Rogozin va merge şi la Tiraspol, unde se va întâlni cu liderul separatist Evgheni Șevciuk, iar după aceasta va reveni din nou la Chișinău pentru a se întâlni cu Prim-ministrul Pavel Filip. 

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *