Incident neobişnuit pe Aeroportul Domodedovo! Un roi de albine a blocat decolarea unui Airbus// VIDEO

Incident neobişnuit pe Aeroportul Domodedovo din Moscova. Un roi de albine a blocat decolarea unui Airbus A319 ce urma să zboare spre Kazan, după ce a atacat aeronava care se pregătea să decoleze.

Cazul a avut pe 1 iulie. Pasagerei cursei Moscova-Kazan au relatat pentru presa rusă că au reuşit să se înregistreze şi să treacă controlul de securitate, dar nu au reuşit să se îmbarce.

Şi aceasta pentru că puţin înainte de decolare a fost observat un roi impunător de albine pe fuzelajul din partea de faţă a aeronavei.

Avionul a fost tractat  într-un loc separat, iar la faţa locului au fost chemaţi pompieri şi apicultori. Compania aeriană a decis să schimbe aeronava, iar pasagerii au ajuns cu bine la destinaţie.

[youtube id=”kHpEBh2q78A”]

Nu este primul caz când albinele atacă avioanele de pasageri la Moscova. Pe 7 iulie 2015, pe Aeroportul Vnukovo din Moscova un avion nu a putut să zboare la Sankt Petersburg, după ce înainte de decolare, mii de insecte au început să iasă de sub aripile avionului şi s-au aşezat pe geamurile aeronavei.

[youtube id=”VQD9eqTkToE”]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.