(VIDEO) EURO 2016: Țara Galilor face spectacol cu Belgia și merge în semifinale

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Țara Galilor a învins Belgia, scor 3:1, vineri, în sferturile de finală ale Campionatului European, reușind o calificare istorică în penultimul act al competiției.

Belgia, mare favorită pe partea sa de tablou la calificarea în finală, a început mai bine meciul, deschizând scorul după doar 13 minute de joc, printr-un șut fabulos al lui Radja Nainggolan.

Imediat galezii s-au instalat la cârma jocului și după mai multe ocazii bune au egalat prin căpitanul Ashley Williams, în urma unui corner la care apărarea belgienilor a fost visătoare.

În minutul 55 Robson-Kanu a profitat și el de greșelile din apărarea echipei lui Mark Wilmots, marcând în urma unei faze care va intra în istoria turneului final din Franța.

Belgia s-a aruncat în atac și a avut și un penalty neacordat, dar la următoarea fază, pe un contraatac, Vokes a marcat și a calificat Țara Galilor în semifinale, unde va întâlni Portugalia.

Scor final 3:1, iar galezii furnizează prin această calificare una dintre cele mai mare surprize din istoria campionatelor europene.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...