Au furat o mașină și o motocicletă, iar acum riscă închisoare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Doi bărbați de 21 și 23 de ani, locuitori ai orașului Drochia, sânt cercetați de poliție pentru răpirea a două unități de transport și furt. Unul din ei a fost reținut pentru 72 de ore. Suma prejudiciului cauzat victimelor este estimată la peste 27 000 de lei. Anterior, tinerii au fost condamnați pentru infracțiuni similare.

Polițiștii au stabilit că în noaptea de 22 spre 23 iunie curent, în jurul orelor 02:30, suspecții, fiind în stare de ebrietate au pătruns într-o gospodărie din orașul Drochia, de unde au răpit o motocicletă de model ”Minsk”. Ulterior au pătruns prin portbagaj într-un automobil de model ”Opel”, pe care l-au răpit. Din automobil au fost sustrase mai multe bunuri.

În 5 ore polițiștii au depistat unitățile de transport, abandonate, în extravilanul localității Târnova și în preajma unui lac din orașul Drochia.

Audiați de polițiști, suspecții și-au recunoscut vina, menționând că au răpit unitățile de transport pentru a se plimba. Pentru fapta comisă, suspecții s-au ales cu dosare penale și riscă amendă de până la 20.000 de lei sau închisoare de până la 5 ani.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...