(VIDEO) Un moldovean, la un pas de moarte în timp ce aștepta la secția de pașapoarte din Iași

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un bărbat din Strășeni a fost la un pas de moarte din cauza aglomerației de la secția de pașapoarte din Iași și a organizării foarte proaste de acolo.

Sute de oameni au mers ieri cu noaptea în cap să prindă rând la secția de Pașapoarte, majoritatea fiind cetățeni din Republica Moldova. Însă din cauza oboselii, la orele amiezii unui bărbat i s-a făcut rău și a căzut cu capul de gresia de la intrarea în instituție.

Se pare că bărbatul a făcut o criză de epilepsie și a căzut, lovindu-se la cap. În urma impactului puternic, acesta a suferit o hemoragie. Cei din jurul lui au sărit să îl ajute.

Membrii echipajului de prim-ajutor au ajuns la locul solicitării după 40 de minute din momentul în care a fost efectuat apelul, ceea ce i-a nemulțumit și mai mult pe cei care așteptau la secția de pașapoarte, potrivit Ziarului de Iași.

Sute de ieșeni și de basarabeni trec zilnic prin aceste probleme. Aceștia merg ori de la miezul nopții ori de pe la ora 4 dimineața la sediul de pașapoarte pentru a-și face acte. Dorm pe unde apucă, stau în înghesuială, li se face rău.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...