Flagrant la Penitenciarul nr.18 din Brănești: Un fost deținut a aruncat „prietenilor” din detenție substanțe interzise

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Flagrant la Penitenciarul nr.18 din Brănești. Un fost deținut a aruncat „prietenilor” din detenție substanțe interzise. În noaptea de 26 iunie 2016, în jurul orei 02.00, santinela aflată la turn a observat cum o persoană necunoscută a aruncat ceva peste edificiile de pază de instituției de detenție.

În urma verificării teritoriului, au fost depistate două obiecte sferice învelite cu bandă adezivă, unul din care era umplut cu substanță verde mărunțită, cu miros specific de marijuana, iar celălalt conținea tifon îmbibat cu substanță de proveniență necunoscută, de culoare cafenie.

Imediat, a fost anunţată grupa operativă a Inspectoratului de Poliţie Orhei, care au venit la fața locului și au reținut persoana, preluînd obiectele ridicate pentru efectuarea expertizei şi acumularea tuturor probelor necesare iniţierii unei cauze penale.

Potrivit unui comunicat de presă al Departamentului Instituțiilor Penitenciare, făptașul s-a dovedit a fi un fost deținut eliberat cu 10 luni în urmă, în vîrstă de 23 de ani, domiciliat în orașul Orhei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...