Dodon, după alegerea președintei CEC: Comuniștii sunt răsplătiți pentru slujba politică comodă

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Alina Russu a fost aleasă în funcția de șef a Comisiei Electoral Centrale, decizie condamnată de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova.

Liderul socialiștilor, Igor Dodon, acuză comuniștii, declarând că aceștia joacă rolul de „opoziție de buzunar”, iar pentru slujba politică „ascultătoare și comodă” ei sunt răsplătiți periodic cu funcții și beneficii.

„Ceea ce trebuia de demonstrat – comuniștii sunt un apendice al guvernării, care joacă rolul de opoziție de buzunar. Iar pentru slujba politică ascultătoare și comodă ei sunt răsplătiți periodic cu funcții și alte beneficii și avantaje. CEC-ul care trece de la Ciocan la partidul cu seceră și ciocan rămâne a fi același CEC – fraudulos, manipulator, slugarnic în fața guvernării oligarhice”, a comentat Dodon.

Amintim că Alina Russu şi Maxim Lebedinschi au fost cei doi candidaţi înaintaţi pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Electorale Centrale. Noii membri ai Comisiei au ales-o pe Russu la funcția de șef.

Candidatura Alinei Russu, şefa Cabi­ne­tu­lui pre­şe­din­te­lui frac­ţiu­nii PCRM în Par­la­ment, a fost propusă de fostul preşedinte al CEC şi actual membru, Iurie Ciocanu.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...