(VIDEO) EURO 2016: Germania și Slovacia se întâlnesc a doua oară în ultima lună

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Echipele Germaniei și Slovaciei se vor întâlni de la ora 19.00, pe stadionul Pierre Mauroy din Lille, într-un meci din optimile de finală ale EURO 2016.

După ce Polonia a luat gol în meciul din optimi cu Elveția, nemții au rămas singurii de la acest EURO fără gol primit. Cu o organizare defensivă exemplară, Germania a câștigat grupa fără a se întrebuința prea tare, obținând două victorii cu Ucraina și Irlanda de Nord și un egal cu Polonia.

De partea cealaltă, slovacii nu au jucat foarte convingător decât în victoria cu Rusia, în rest pierzând cu Țara Galilor și scoțând un egal cu mult noroc în fața Angliei.

După independența Slovaciei, cele două reprezentative s-au mai întâlnit de 5 ori, nemții câștigând trei meciuri, iar slovacii două.

Este interesant că Germania și Slovacia au jucat ultima dată pe 29 mai, în acest an, într-un amical la Augsburg. Atunci, spre surprinderea tuturor, Slovacia a câștigat cu 3:1.

Marcatorii slovacilor, Duris, Kucka și Hamsik au mari șanse să evolueze și diseară.

Meciul va fi arbitrat de polonezul Szymon Marciniak, ajutat la cele două linii de conaționalii Pawel Sokolnicki și Tomasz Listkiewicz.

Echipe probabile:

Germania: Neuer – Kimmich, Boateng (Höwedes), Hummels, Hector – Kroos, Khedira (Schweinsteiger) – Müller, Özil, Götze – Gomez

Slovacia: Kozáčik – Pekarík, Škrtel, Ďurica, Hubočan – Kucka, Pečovský, Mak (Ďuriš), Hamšík, Weiss – Duda


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...