„Registru” îşi cere scuze de la actriţa Eugenia Botnaru, după ce a fost bruscată de paznicul instituţiei

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Întreprinderea de Stat „CRIS „Registru” vine cu scuze. „Regretăm producerea incidentului de pe str. Columna, când angajatul serviciului pază a manifestat un comportament nerespectuos faţă de artista poporului, Eugenia Botnaru şi prezentăm scuze doamnei Botnaru”, se spune în declaraţia întreprindeii.

„În acest caz a avut loc un exces de zel din partea angajatului serviciului de pază, care a exprimat opinia proprie faţă de anumite subiecte şi nu reprezintă abordarea per general a instituţiei”, se mai spune în comunicatul plasat pe site-ul instituţiei.

Totodată, Î.S. Registru informează că s-a autosesizat pe marginea cazului dat şi în comun cu compania care prestează servicii de pază şi securitate va întreprinde măsurile necesare pentru neadmiterea unor asemenea situaţii pe viitor.

Amintim că artista a fost alungată de pe scările Între­prin­de­rii de Stat „Registru”, după ce s-a așezat pe pragul clădirii pentru că i s-a făcut rău.

Joi echipa Repor­ter de Gardă filma un subiect des­pre sta­rea pen­sio­na­ri­lor din Republica Moldova, invitând-o la filmări și pe actrița Euge­nia Bot­naru. La un moment, din cauza cani­cu­lei și a pro­ble­me­lor de sănă­tate, artista s-a sim­țit rău și s-a așe­zat pe trep­tele unei clă­diri din pre­a­jmă. Gar­dia­nul clă­di­rii, o insti­tu­ție publică, a ieșit și a somat-o să plece.

Potrivit Ziarului de Gardă, gar­dia­nul fili­a­lei Com­pa­niei de stat „Regis­tru” a ieșit și și-a ară­tat nemul­țu­mi­rea față de per­soa­nele care se așează pe trepte, indi­fe­rent dacă e vorba de un bătrân, un bol­nav, o per­soană lovită de cani­culă. S-a ară­tat nemul­țu­mit și de acti­vi­ta­tea repor­te­ri­lor.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...