Este vorba despre Alexandru Cheltuială, Sergiu Alexeev, Sergiu Istrati, Eugen Slivca, Vadim Calugher şi Dumitru Popovici. În sezonul trecut aceşti fotbalişti au evoluat la Spicul, Dinamo-Auto, Academia, Milsami, Speranţa şi respectiv Petrocub-Hânceşti.

Vă reamintim că pentru FC Ungheni sezonul viitor în Divizia Naţională va fi unul de debut.

Antrenorul principal al clubului Kuban, românul Dan Petrescu, a comentat victoria echipei sale în amicalul de ieri cu Ungheni, scor 5-0.

Am întâlnit o echipă care abia a demarat procesul de antrenament. Anume din acest motiv nu a prestat jocul la care ne-am aşteptat. Pentru această etapă de pregătire arătăm destul de bine. Mi-a plăcut prima repriză, mitanul secund a fost mai puţin dinamic. Dar şi după pauză am continuat să atacăm şi am marcat două goluri. Scopul în acest amical a fost să nu încasăm gol şi să fructificăm ocaziile noastre. În mare parte am îndeplinit cerinţele faţă de acest amical. Continuăm pregătirea şi de fiecare dată ne vom duela cu adversari din ce în ce mai puternici. Amicalele viitoare vor fi mai dificile, a notat Petrescu pentru pagina oficială a clubului Kuban, preluată de Moldfootball.com.