„Am vorbit cu Robbie despre acest lucru”, a declarat Howard Donald pentru tabloidul The Sun. „S-ar putea ca, dacă facem un album aniversar pentru 25 de ani, să colaborăm la scrierea unor melodii sau să adăugăm alte piese”, a spus acesta.

„În minţile noastre există în acest moment intenţia de a face nişte piese noi, un album cu cele mai mari hituri şi un tur”, a precizat colegul său de trupă, Mark Owen, adăugând că ar fi frumos să colaboreze cu Williams.

Pe de altă parte, Owen a declarat că este puţin probabil ca un alt fost membru al trupei, Jason Orange, să fie convins să se întoarcă alături de colegii săi, după ce a părăsit grupul în 2014. „Cred ca Jay este fericit acolo unde este”, a precizat Owen, 44 de ani, rămas în componenţa formaţiei Take That alături de Donald, 48 de ani , şi de Gary Barlow, 45 de ani.

Take That s-a format în 1990 şi a avut primul hit de top 10 doi ani mai târziu cu un cover la piesa It Only Takes a Minute. Membrii formaţiei s-au despărţit în 1996, dar au revenit în 2006, pentru un turneu de reunire, care a condus la apariţia unor albume noi.

Williams, 42 de ani, a părăsit grupul în 1995, dar a revenit pentru scurt timp în 2010 pentru albumul şi turul Progress.

Săptămâna trecută s-a anunţat că Barlow va prezenta sâmbătă seara un show de talente pe BBC One pentru distribuţia unui musical Take That.