(VIDEO) Marian Lupu ia peste picior socialiștii: Regizori ai filmului multi-serial „Moțiunea”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Moțiunea simplă împotriva ministrului Finanțelor Octavian Armașu a fost respinsă joi, după ce nu a întrunit numărul necesar de voturi, motiv pentru care socialiștii au fost luați peste picior de președintele Partodului Democrat Marian Lupu.

Inițiativa socialiștilor a fost calificată drept un serial cu titlul „Moțiunea”, întrucât PSRM a înregistrat, până la moment, cinci moțiuni simple împotriva miniștrilor din Guvernul Filip.

„Vreau să ne felicităm. Am vizionat și a 4-a serie a filmului „Moțiunea”. Săptămâna viitoare vom viziona a 5-a serie, cu rezultat previzibil. Evident că acest film are și beneficii. Exercițiul are și un element bun, pentru că se transformă într-o rutină și dă de înțeles că nu esența problemei este pusă în discuție. Aceasta este o formă de tehnologie politică. Ne aranjează și acest lucru”, a declara Lupu în cadrul ședinței de astăzi a Legislativului.

Amintim că, la sfârșitul lunii mai socialiștii nu au reușit să colecteze semnăturile necesare pentru a demara procedura de demitere a Guverului, întrucât PCRM și PLDM nu au susținut inițiativa acestora. În schimb, aceștia au anunțat că vor depune, în fiecare săptămână, moțiuni simple împotriva miniștrilor.

Ministrul Apărării Anatol Șalaru și ministra Educației Corina Fusu au scăpat de demisie. Socialiștii au mai cerut demisia ministrului Trasporturilor Iurie Chirinciuc și a ministrului muncii Stela Grigoraș.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...