Angela Gonța despre reținerea lui Shor: Este o înscenare

Primarul oraşului Orhei, Illan Shor a fost reţinut astăzi pentru 72 de ore. Aceasta după ce a fost audiat suplimentar în calitate de bănuit într-un nou dosar deschis pentru escrocherii de proporții și spălare de bani.

Procurorul Adriana Beţişor a declarat presei că este vorba de o altă cauză penală, decât cea din 2014. În aceasta Ilan Shor are statut de învinuit.

Soția ex-premierului Vlad Filat, Angela Gonța, a reacționat imediat cu o postare în care stipulează că totul ar fi o înscenare, iar Shor va fi eliberat după 72 de ore.

“Ups…S-au folosit de el și acum, ca nu mai au nevoie în cazul Filat, l-au reținut. Nu-i nimic, se rezolvă cu un arest la domiciliu în curând. Ați mai jucat odată această piesă.

Problema e alta. Este vorba despre justiție: procurori, judecători și ofițeri CNA. Despre faptul cum acționează aceștia în mod orchestrat la comanda știm noi cui. Nu va mai crede nimeni, și asta e cel mai grav”, susține jurnalista.

Angela Gonța se întreabă în ultimul rând cine va veni să salveze țara de acest sistem. De mult mă întreb. Oare va naște această țară 10-20 de oameni care să spună nu sistemului și să salveze aceasta țară. Încă nu am răspuns”, conchide ea.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.