18:15:36 23.04.2024
Stiri

EXCLUSIV // Socialiștii își deschid televiziune? Patronul, în dreapta lui Dodon

Social 23.04.2015 16:33 Vizualizări5262 Autor: Stela Mihailovici
EXCLUSIV // Socialiștii își deschid televiziune? Patronul, în dreapta lui Dodon


Consiliul Coordonator al Audiovizualului a eliberat astăzi licenţă de emisie pentru postul de televiziune „ITV”, care va fi retransmis prin reţelele de cablu din republică.

Noua instituție media a fost fondată de SRL „Media Pro Group”. Potrivit actelor de la Camera Înregistrării de Stat, compania a fost înregistrată pe 25 februarie 2015 și are un capital social de o mie de lei.

Asociat unic și administrator al firmei este Natalia Poleacov.



Înainte de căsătorie, Natalia Poleacov a purtat numele Natalia Ghețeul pe care și l-a păstrat pe rețeaua de socializare Facebook. Pe profilul ei, Natalia indică că este director general la „Media Pro Group”.

Pe același profil, aceasta a postat mai multe poze de la evenimentele organizate de Partidul Socialiștilor. În toamna anului trecut, aceasta a participat la Congresul PSRM, iar după eveniment s-a fotografiat cu „invitații de onoare” ai socialiștilor, deputații ruși Oleg Paholkov și Serghei Mironov, liderul Partidului „Spravedlivaia Rossia”.

FOTO Facebook: Natalia Poleacov este cea din stânga, în geacă neagră

În septembire 2014, Natalia Ghețeul, împreună cu Igor Dodon, l-au întâlnit la sala VIP a Aeroportului Internațional Chișinău pe artistul rus Iosif Kobzon, care a cântat în Piața Marii Adunări Naționale la invitația socialiștilor.

Natalia Ghețeul apare în poze și alături de angajații postului online de televiziune „TSN” afiliat socialiștilor și distribuie pe pagina ei de „Facebook” mai multe reportaje realizate de „TSN”.

Anul trecut, de Ziua Internațională a Femeilor, Natalia Ghețeul, împreună cu alte angajate ale postului TV, au primit flori de la președintele PSRM, Igor Dodon.



Contactată de Ziarul NAȚIONAL, Natalia Ghețeul a negat că noul proiect media ar avea legătură cu Partidul Socialiștilor și a dat asigurări că „este o afacere de familie”.

„Eu și soțul meu activăm mai bine de 12 ani în televiziune și visam demult la un canal TV propriu, iar acum visul s-a împlinit. Desigur, cunosc mai mulți politicieni, dar acest lucru nu mă obligă la nimic. Cât ține de afilierea postului cu un partid politic, răspunsul stă chiar în denumire: ITV- Independent TV”, a detaliat Natalia.

Proprietara noului post de televiziune a adăugat că „ITV” își va menține activitatea din banii câștigați din publicitate.


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md