(VIDEO) EURO 2016: Germania și Polonia merg în optimi. Irlanda de Nord, cu șanse la calificare

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Germania și Polonia au ocupat primele două poziții în cadrul Grupei C a Campionatului European de fotbal după ce au câștigat și meciurile de marți, cu Irlanda de Nord respectiv Ucraina.

Germania a câștigat cu Irlanda de Nord la limită, scor 1:0, în urma unei meci dominat categoric, dar lipsit de prea multe ocazii de poartă. Singurul gol a venit în minutul 30 și a purtat semnătura lui Mario Gomez.

În celălalt meci al grupei, Polonia a fost dominată categoric de Ucraina, dar a reușit să câștige cu același scor, în urma unui gol superb marcat de către Kuba Blaszczykowski, în minutul 57.

În urma acestor rezultate, Germania câștigă grupa, cu 7 puncte dar un golaveraj mai bun decât al Poloniei. Cel mai probabil, nemții vor juca în optimi cu Slovacia. Polonia, tot cu 7 puncte, dar un gol mai puțin marcat decât Germania, se clasează pe poziția secundă și va lupta pentru un loc în sferturi cu Elveția.

Irlanda de Nord, cu 3 puncte și un golaveraj de 2:2, mai bun decât al Albaniei, echipă care are același număr de puncte în Grupa A, încă păstrează șanse la calificare.

Iată cum arată clasamentul final al Grupei C, una în care Polonia și Germania nu au primit goluri, iar Ucraina nu a marcat:

dca


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...