(FOTO) Imaginea zilei la EURO 2016: Șase croați în jurul lui Iniesta

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Cel mai atractiv meci al zilei de marți de la Campionatul European de fotbal se anunță duelul dintre Spania și Croația, care va începe la oa 22:00, la Bordeaux.

Chiar dacă ambele echipe sunt practic calificate în optimi, Spania având șase puncte după victoriile cu Cehia și Turcia, iar Croația 4, din victoria cu Turcia și remiza cu Cehia, meciul este atractiv în primul rând pentru fotbalul pe care l-au etalat cele două reprezentative până acum.

Partida mai este interesantă și prin prisma faptului că locul 2 din grupă nu este unul prea tentant, întrucât va aduce drept adversar în optimi Italia, o formație care a etalat un joc foarte solid la acest turneu final.

Croații mai au și de luat o revanșă pentru Europeanul de acum 4 ani, când tot au fost în grupă cu Spania și au pierdut în ultimul meci, cu 0:1, în condițiile în care un egal i-ar fi trimis în sferturi.

De altfel, acel meci a dat și una dintre cele mai antologice faze pentru turneul final din Ucraina și Polonia: la un atac al Spaniei, Andres Iniesta a fost înconjurat de 6 jucători croați care încercau să-l deposedeze, fără însă prea mult succes.

14665035042331

Marca.com

Este interesant că 5 dintre cei 6 jucători cu pricina sunt și acum în lotul Croației și sunt anunțați titulari în meciul de diseară.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...