(VIDEO) Facebook Messerger reinventează inbox-ul

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Facebook Messenger a lansat o actualizarea care schimbă interfaţa standard a aplicaţiei într-o varietate de modalităţi intrigante.

Versiunea anterioară a UI a fost destul de simplistă: o listă a conversaţiilor tale în ordine descrescătoare de la ultima dată când ai interacţionat cu un prieten de pe Facebook în privat şi un set de tab-uri care îţi permiteau să accesezi grupuri de conversaţii, liste cu utilizatorii activi şi propriul profil de Facebook.

Dacă îţi doreai să începi o nouă conversaţie, trebuia să dai click pe butonul cu semnul „+” să să cauţi numele celui căruia vroiai să îi scrii.

Acum Facebook spune că va oferi o nouă interfaţă Messenger, una care să îţi permită să navighezi mai uşor, lucru destul de dificil de imaginat. De fapt, schimbările pe care le putem vedea par să facă Facebook Messenger mult mai complicat faţă de cum era până acum.

În loc să ai la dispoziţie o ordine cronologică a conversaţiilor, de acum în Messenger vei vea o listă a celor mai frevent contactaţi prieteni, o listă cu oameni care îşi serbează ziua de naştere şi încă o secţiune în care poţi vedea ce prieteni din lista ta sunt online pe Facebook.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...