(VIDEO) EURO 2016: Italia se răzbună pe Suedia și merge în optimi

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Italia a învins pe Suedia cu 1-0 cu un gol marcat de Eder în minutul 88. Prin această victorie Squadra Azzurra s-a calificat în optimile turneului final, fiind a doua echipă care merge mai departe, după Franța.

Prima repriză a fost una lipsită de ocazii, iar nivelul jocului a fost unul destul de scăzut. Partea secundă a fost una un pic mai animată în care au apărut și ocaziile de poartă. Tabela de marcaj a rămas însă neschimbată până spre finalul jocului.

Golul victoriei, pentru italieni, a fost marcat în minutul 88 de către atacantul lui Inter Milano, Martins Eder. Jucătorul în vârstă de 29 de ani a reușit să-l învingă pe Isaksson cu un șut de la 16 metri.

Iatalia ajunge astfel la 6 puncte după 2 etape și se califică în optimi, răzbunându-se pe „celebra înțelegere” din 2004, dintre Suedia și Danemarca, care a trimis acasă Italia de la turneul final din Portugalia.

După acest joc Suedia rămâne cu un singur punct în grupa E și va întâlni în ultimul joc pe Belgia. Partida se va disputa miercuri, 22 iunie, la Nice.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...