Pagina oficială a Municipiului Chișinău

Ședința Comisiei pentru situații excepționale

   4438

Astăzi la Primăria Chișinău a avut loc ședința Comisiei pentru situații excepționale a municipiului Chișinău, prezidată de Vitalie Grabovschi, șeful Direcției Situații Excepționale (DSE) a municipiului Chișinău.

Șeful DSE a prezentat un raport privind consecințele ploilor torențiale din data de 31.05.2016, intervenția serviciilor municipale în procesul de lichidare a consecințelor situației excepționale create în municipiul Chișinău și măsurile întreprinse de către serviciile de profil.

În cadrul reuniunii au mai fost discutate probleme vizavi de alunecările de teren din Chișinău, situația de la SA "Mina din Chișinău" după ploile torențiale din 31.05.2016, situația clădirilor multietajate noi, construite în preajma zonelor cu alunecări de teren etc.

La ședință au participat șefii de subdiviziuni structurale din cadrul Primăriei Municipiului Chișinău, pretorii de sector, reprezentanți ai SA "Apă-Canal Chișinău", ai Inspecției de Stat în Construcții, Agenției pentru Geologie și Resurse Minerale, primari de suburbii etc.

   

Direcţia Relaţii Publice,
Primăria mun. Chişinău