„Interviul lui El coordonatore, apărut în Timpul, este scris de o echipă de PR venită de pe aiurea. Clar. Este o practică patentată de oligarhul de la Nobil. Încă o dată Plahotniuc demonstrează că îi este frică să se expună cu adevărat. În acelaşi timp, este evident că nu mai poate să stea în spate, are nevoie să se vorbească despre el. Ratingul lui, al partidului şi sateliţilor săi este pe fundul marii. Oamenii s-au săturat de el. Din păcate încă nu vorbesc procurorii despre acest individ. Asta o să se întâmple când o să venim la putere”, scrie Năstase.

Preşedintele PPDA se referă şi la declaraţia lui Plahotniuc privind greşelile sale. „Coordonatorul zice în interviu că a făcut greşeli. Nu pentru „greşeli” îl vrea lumea la puşcărie. Pentru crime! Ştim asta. Şi ştim exact ce a făcut. Dacă a pornit pe calea mărturisirilor, de ce s-a oprit? Să ne spună cât a furat, de ce a devalizat tot sistemul bancar din Moldova? De ce îi fură pe moldoveni la factura de curent, la cea de căldură, de telefonie, la factura de poştă, până şi la cea de pâine?”, susţine liderul DA.

„Ce citim în interviurile de PR ale lui Plahotniuc este o realitate paralelă. Este strigător la cer! Cetăţenii moldoveni ştiu foarte bine ce înseamnă „stabilitatea” lui Plahotniuc. Înseamnă sărăcie, salarii mizerabile, furturi de miliarde din bugetul de stat, din sistemul bancar. Dar coordonatorul demonstrează că îi este frica de Platforma DA. Ne atacă din nou. Şi o face mişeleşte. Toată maşinăria sa de propagandă şi de PR negru face asta zi de zi. Aruncă mizerie în noi pentru că am demonstrat, suntem pe baricade şi nu dăm înapoi. Încă o dată, să-i fie clar peştelui! Ratingul tuturor partidelor care au fost la putere în ultimii ani, perioadă în care Moldova a fost furată, distrusă, minţită - tinde spre zero absolut. PD şi sateliţii săi nu vor mai intra în Parlament. Asta îi face să iasă la lumină. Să iasă, oamenii trebuie să-i vadă pe hoţi!”, mai spune Andrei Năstase.

„Dacă Plahotniuc vrea dezbatere adevărată şi nu-i este frică de mine, de DA, să iasă într-o confruntare publică. Să vedem de ce este în stare. Este uşor şi simplu să semnezi interviuri pregătite de echipe specializate în PR negru, iar tu să stai doar la poză. L-am chemat la oricare post de televiziune şi accept să merg chiar şi la Publika pentru a-i demonstra cât este de hoţ!”, conchide Năstase.

Varianta în limba engleză o puteţi accesa aici.