În ajun, victima a mers într-un bar cu un amic. Acolo s-au cunoscut cu doi indivizi din Ceadâr-Lunga. Bărbaţii au consumat alcool până dimineaţa, când între ei s-a iscat un conflict. Au ieşit afară, iar cei doi indivizi l-au luat la bătaie pe bărbatul dispărut. Amicul acestuia însă plecase mai devreme.

Momentul în care victima este bătută a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea localului cu pricina. Ulterior, agresorii au declarat poliţiei că după ce l-au bătut, l-au urcat în maşină şi l-au lăsat să zacă pe un deal de lângă satul Maximovca, raionul Anenii Noi.

Căutările poliţiei nu au dat niciun rezultat. Bărbatul care este căsătorit şi are un copil de 14 ani nu a fost încă găsit.

Oamenii legii i-au reţinut pe cei doi suspecţi pentru 72 de ore. Astăzi procurorii vor solicita la Judecătoria Centru prelungirea mandatului de arestare.

De menţionat că ulterior aceştia şi-au schimbat declaraţiile. Ei spun că nu ţin minte exact locul unde au lăsat victima.

Soţia bărbatului dispărut solicită ajutorul tuturor cetăţenilor care deţin anumite informaţii despre locul aflării soţului ei să anunţe poliţia.