Chirtoacă la raport: Edilul a făcut noi promisiuni în timp ce mai mulți cetățeni i-au cerut demisia

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Primarul capitalei Dorin Chirtoacă a prezentat astăzi raportul de activitate, la nouă ani de la preluarea mandatului. În timp ce edilul își rostea discursul, un grup de cetățeni îi cereau demisia.

În raportul său Chirtoacă s-a lăudat cu ”rezultatele opținute de Primăria capitalei în ultimii ani”. Printre acestea se numără crearea noilor locuri de muncă, reparația drumurilor, asamblarea noilor troleibuze,amenajarea mai multor locuri de parcare și terenuri de joacă pentru copii.

În următorul an, primarul a menționat că autoritățile locale vor avea drept priorități construcția stadionului din sectorul Ciocana, darea în exploatare a apeductului magistral Chișinău – Trușeni, restaurarea clădirii Primăriei municipiului Chișinău, reabilitarea centrului istoric al Chișinăului și amenajarea de noi zone pietonale, construcția unei parcări subterane sub Piața Marii Adunări Naționale, constructia adăpostului pentru animalele fără stăpân.

Evenimentul nu a trecut fără incidente însă. În timp ce Chirtoacă prezenta raportul, mai mulți cetățeni, avînd în mîini pancarte, au cerut demisia primarului capitalei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...