Mai este Platforma DA, care, la fel, bombăneşte, mai este un Andrei Năstase care şi el bombăneşte. Suntem o mână de oameni care încercăm zi de zi să vă arătăm cum vă fură şi vă batjocoresc bandiţii, da la un moment dat îţi vine să zici, da poate e mai bine să nu cunoaşteţi tot ce vă spunem noi. Vorba ceea, când ştii mai puţine, dormi mai bine. 

Uite, ieri Marin Ciobanu, fostul administrator al Zonei Economice Libere Bălţi a declarat că gata, el nu mai vrea în politică. Omul practic nici nu s-a lansat cu adevărat în politică, dar deja este sătul. Pentru că nu vrea să fie murdărit şi spălat prin toate zoile ca mai apoi să piardă timpul cu justificări şi îndreptăţiri. Omul a apărut într-o poză cu Andrei Năstase şi cu Victor Ţopa şi gata, asupra lui au fost îndreptate toate gurile de canalizare, care se mai cheamă şi televiziunile lui Plahotniuc. Şi el s-a speriat şi a zis că la ce bun îi trebuie lui toate astea, nu mai bine să se ocupe de economie?!

Da într-un Andrei Năstase se aruncă cu murdării de mai bine de un an de zile. În mine de şase ani de când fac două emisiuni la Jurnal TV.

Şi ajungi într-un moment când îţi zici, de ce să suporţi toate astea. Zilele acestea Andrei Năstase mi-a zis acelaşi lucru despre el, cu ce ocazie să rabde toate murdăriile astea şi mai ales cum să suporte faptul că îi sunt răniţi cei mai apropiaţi oameni.