(EURO 2016) Reacția Rusiei după excluderea cu suspendare: „Fanii sunt la fel peste tot”

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Comportamentul violet al fanilor ruși a atras echipei lor naționale sancțiuni dure din partea UEFA: o amendă de 150.000 de euro și o excludere cu suspendare de la Campionatul European.

Selecționerul naționalei Rusiei, Leonid Slutski, s-a arătat sigur că echipa lui nu va avea de suferit din pricina suporterilor, considerând că aceștia au priceput mesajul adresat în mod public de delegația echipei naționale.

„Suntem siguri că nu vom fi eliminați, nu se va face o nedreptate. Suntem siguri că suporterii noștri nu vor oferi UEFA motive să ne descalifice echipa. Ne-am adresat lor în mod public, pentru a le cere să se comporte bine și am vrea să o facem din nou. Avem nevoie de suportul lor, dar acesta trebuie să fie în condiții legale”, a declarat Leonid Slutski, marți, în cadrul unei conferințe de presă.

„Nu înțeleg reacția presei britanice, care îi prezintă pe fanii englezi ca pe niște îngeri. Nu vrem politică în fotbal. Fanii sunt la fel peste tot, mai mult sau mai puțin. Majoritatea vin să vadă fotbal, iar unii merg la meciuri să facă probleme. Nu cred că doar fanii ruși sunt de blamat pentru violențe”, a adăugat selecționerul Rusiei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...