Voronin: Dorința lui Dodon de a deveni președinte este o utopie

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Aspirațiile liderului socialiștilor Igor Dodon la șefia țării sunt utopice, iar cetățenii ar cădea într-o capcană cumplită aducându-l pe acesta în fruntea țării. Opiniile aparțin liderului PCRM Vladimir Voronin.

Potrivit liderului comuniștilor, Dodon nu are șanse să devină președintele Republicii Moldova chiar dacă se poziționează bine în sondaje, de vină fiind, în opinia lui Voronin, lipsa „capacităților”.

„Dorința lui Dodon de a deveni președinte este o utopie. Doamne ferește dacă cetățenii vor cădea pradă. Asta ar fi o pedeapsă pentru Moldova. Sondajele arată cifre și nu capacitățile omului de a conduce. El nu va putea conduce o instituție precum preşedinţia”, a declarat Voronin în cadrul unui interviu pentru Sputnik Moldova.

Totodată, liderul PCRM spune că socialiștii și-au schimbat strategia electorală și nu mai insistă pe declanșarea alegerilor anticipate, miza fiind alegerile prezidențiale.

„În ultimele luni, Dodon nu mai țipă și insistă pe alegeri anticipate, pentru că a primit comandă de la cei care-l finanțează sau de la cei din țară. A primit comandă să tacă din gură după ce a fost modificată Constituția într-un mod obraznic. El pedalează spre prezidențiale. Obiectiv vorbind, el nu cere alegeri anticipate, doarece în acest fel s-ar distuge baza campaniei pentru postul de președinte”, a mai spus Voronin.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...