Discurs incredibil al unui deputat rus, despre violențele suporterilor din Franța: Continuați așa!

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Deputatul rus Igor Lebedev, care este şi membru al Comitetului Executiv al federaţiei de fotbal din Rusia, consideră că nu există nicio problemă în faptul că suporterii s-au bătut în Franţa şi i-a îndemnat pe fani să continue violenţele, informează L’Equipe.

„Nu văd nimic în neregulă cu fanii noștri. Din contră, foarte bine, băieți! Continuați!”, a scris Igor Lebedev, pe contul său oficial de Twitter.

Asta deși, în mod oficial, Rusia a deplâns violențele din Marsilia, dintre fanii ruși și cei ai Angliei, exprimându-și dezacordul față de acestea.

Lebedev a dat vina pe autoritățile franceze: „E vina lor că s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Nu fanii sunt de vină pentru incapacitatea organizatorică a francezilor”.

dfag

Autoritățile franceze au declarat că în spatele violențelor de la Marsilia, din ultimele zile, stă un grup de 150 de huligani ruși, bine antrenați, care s-au pregătit pentru „acțiuni violente, ultra-rapide”. Niciun rus nu a fost însă arestat pentru violențe, dar sunt doi arestați pentru invadarea terenului de fotbal la finalul meciului cu Anglia, încheiat la egalitate, 1-1. La finalul acelui meci, rușii au invadat tribuna cu fani englezi, pe care i-au luat la bătaie.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...