(VIDEO) SMURD a intervenit în urma unui accident pe traseul Chișinău-Bălți

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un accident rutier s-a produs în această dimineață, în jurul orei 09.15, lângă localitatea Glinjeni, pe traseul Chișinău-Bălți. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD.

În această dimineață, la ora 09:15 minute, Serviciul 901 Nord a fost alertat, cu informația despre producerea unui accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport, în apropiere de satul Mărăndeni, raionul Fălești.

În teren au intervenit două ambulanțe SMURD din cadrul Detașamentului căutare-salvare numărul 2 Bălți, care au constatat că două persoane au nevoie de primul ajutor.

Un bărbat de 41 de ani și o femeie de 39 de ani, care se aflau într-o mașină de model Volkswagen Caddy, au avut nevoie de primul ajutor medical, acordat de către echipele SMURD, venite la fața locului.

Cei doi au avut traume ușoare, fără să fie nevoie de spitalizare. Din a doua mașină implicată în accident, de model BMW, nimeni nu a avut de suferit.

Circumstanțele accidentului urmează să fie investigate de către organele de drept, iar salvatorii recomandă prudență maximă conducătorilor auto, pentru a fi evitate situațiile de risc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...