16:54:13 19.04.2024
Stiri

FOTO // Cum au arătat brandurile AUTOHTONE la prezentarea în aer LIBER

Monden 08.06.2016 18:30 Vizualizări1808 Autor: Victoria Bortă
FOTO // Cum au arătat brandurile AUTOHTONE la prezentarea în aer LIBER facebook.com


„DIN INIMĂ - Branduri de Moldova” a ieșit din tiparele de sezon și a completat seria de evenimente tradiționale de promovare a brandurilor autohtone cu o seară dedicată ținutelor de vară – Fashion Soiree.

Astfel, pe 7 iunie, sub umbrela „Branduri DIN INIMĂ”, 11 branduri 100% autohtone și-au prezentat cu mândrie colecțiile estivale, în premieră, în aer liber, pe aleea verde din fața unui hotel din capitală.

„Industria noastră ușoară a prins aripi în ultimii ani, avem designeri talentați și avem ce arăta lumii. Dacă până acum organizam evenimente de acest gen doar primăvara și toamna, am constatat că există o cerere și pentru sezonul estival”, a menționat Eliza Fratea, director executiv al Asociaţiei Patronale din Industria Uşoară.

Displaying ORHEI-145.jpg

Dacă la evenimentele precedente au defilat modele profesioniste, de această dată au participat femeile active din viața publică a Republicii Moldova.

„Susținem brandurile autohtone, în spatele cărora sunt niște oameni talentați care muncesc cu multă afecțiune, cu multă dragoste - într-adevăr din inimă”, a menționat antreprenoarea Lucia Berdos, una dintre modele.

Displaying ORHEI-268.jpg

Materiale fluide și vaporoase, forme inspirate și culori pline de viață pentru orice caracter au bucurat publicul dornic de colecții proaspete de vară. Creatorii de modă au uimit prin combinații neașteptate, decizii îndrăznețe și accesorizări discrete sau neordinare, look-uri colorate și opulente.

„Acest eveniment este foarte important pentru industria ușoară și noi de fiecare dată participăm cu drag. Suntem un brand Din inimă”, a mărturisit designerul Alina Bradu.

Evenimentul de comunitate a fost organizat de Asociația Patronală a Industriei Ușoare din Moldova (APIUS), cu susținerea partenerului strategic, Proiectul de Competitivitate al USAID Moldova.

Displaying ORHEI-343.jpg

Displaying ORHEI-175.jpg

Displaying ORHEI-198.jpg

Displaying ORHEI-391.jpg

Displaying ORHEI-412.jpg

Displaying ORHEI-225.jpg


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md