Nume
Parola
Vizualizări: 1372
Directorul ADR Nord l-a însoțit pe ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor într-o vizită de lucru în Germania
Bălți, 6 Iunie 2016 — În perioada 1-2 iunie 2016, directorul Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Ion Bodrug, l-a însoțit pe ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor (MDRC), Vasile Bâtca, la Forumul German Habitat, organizat de Ministerul Federal pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și statul federal Berlin.

În cadrul forumului, ministrul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Vasile Bâtca, s-a întâlnit cu omologul său german, dr. Gerd Müller, ministrul Federal pentru Cooperare Economică şi Dezvoltare.

În cadrul întâlnirii, ministrul Vasile Bâtca a mulţumit pentru asistenţa tehnică şi de dezvoltare oferită de Guvernul Germaniei în vederea implementării eficiente a politicii de dezvoltare regionale. Suportul oferit țării noastre se reflectă în procesul de modernizare a serviciilor publice locale în localitățile Republica Moldova.

La rândul său, ministrul federal Müller a reconfirmat angajamentul Germaniei pentru continuarea proiectelor de dezvoltare în ţara noastră şi a pledat pentru consolidarea parteneriatelor între autorităţile regionale şi locale din Republica Moldova şi cele din Germania.

www.adrnord.md