Chirtoacă a găsit soluția optimă în lupta cu inundațiile: Blocarea traficului pe str. Calea Ieșilor, Albișoara, Ismail

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Edilul capitalei Dorin Chirtoacă propune blocarea mai multor străzi din Chișinău atunci când vor exista avertizări meteorologice de ploi puternice, asta după ce ploile de la sfârșitul lunii mai au transformat mai multe străzi în râuri.

Potrivit lui Chirtoacă, până a fi soluționată problema gurilor de canalizare se propune blocarea traficului pe străzi precum Albișoara, Calea Ieșilor sau Ismail.

„Străzile Calea Ieșilor, Albișoara cu Ismail și altele s-au dovedit din nou vulnerabile. Atunci când avem avertismente de ploaie să se facă blocarea traficului și neadmiterea concentrării de transport, sau Doamne ferește de persoane, acolo”, a spus Chirtoacă în cadrul ședinței de astăzi a Primăriei.

Ploile din noaptea de 31 mai spre 1 iunie au făcut mari ravagii în capitală. Câteva străzi au fost inundate, iar zeci de mașini au fost luate de apă.

Totodată, la Chișinău, timp de două ore şi jumătate a căzut norma lunară de ploi. În rest, pe teritoriul ţării au căzut diferite cantităţi. Nivelul râurilor rămâne neschimbat, nu se prevăd pericole de inundaţii.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...