10 jucători de top care vor rata Euro 2016; Spaniolii, fără 4 nume importante

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Au mai rămas doar 6 zile până la meciul de debut al Campionatului European, cel dintre Franța și România, programat vineri, de la ora 22:00.

Mai mulți jucători de top vor rata turneul final din Franța, cu toate că reprezentativele lor au reușit să se califice la Campionatul European. Gazzetta World a alcătuit un top în acest sens, alegând cele mai importante 10 nume. Poate cel mai ghinionist fotbalist este Marco Reus, vedeta Borussiei Dortmund. Reus s-a accidentat și va lipsi pentru a doua oară la un turneu major, după ce nu a putut juca nici acum 2 ani, la Cupa Mondială din Brazilia.

Un alt nume important care nu va fi la Euro este Karim Benzema, care tocmai a câștigat UEFA Champions League cu Real Madrid. Acesta a fost declarat neselecţionabil de federaţia din ţara sa, din cauza problemelor pe care le are cu justiţia franceză, în cazul de şantaj care l-a vizat pe Mathieu Valbuena, coechipierul său de la echipa naţională.

Vicente del Bosque a avut dificultăți în a alege cel mai bun lot și a decis să nu se bazeze la Euro pe Saul, Isco, Mata sau Diego Costa, deși mai ales jucătorul lui Atletico Madrid a impresionat sub comanda lui Diego Simeone, marcând inclusiv în semifinalele UEFA Champions League, în victoria cu Bayern, 1-0.

10 jucători de top care vor rata Euro 2016:

Marco Reus (Germania)
Karim Benzema (Franța)
Geoffrey Kondogbia (Franța)
Saul (Spania)
Isco (Spania)
Diego Costa (Spania)
Juan Mata (Spania)
Jorginho (Italia)
Danny Drinkwater (Anglia)
Christian Eriksen (Danemarca).


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...