O nouă manipulare a trustului media al lui Plahotniuc. Năstase: Oligarhul este disperat

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

O nouă manipulare informaţională de la postul de televiziune Publika TV. La 3 iunie curent, pe pagina web a televiziunii, proprietarul căreia este oligarhul Vladimir Plahotniuc, a apărut o știre în care se relatează că președintele Partidului Politic Platforma Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, se retrage din cursa prezidențială.

Site-ul postului de televiziune, declarat drept „singurul de știri din Moldova”, citează o altă pagină web, care, la rândul său – menționează că ar avea informația din „surse din cadrul DA”. Fără a solicita o reacție din partea lui Andrei Năstase sau a unui coleg de partid al acestuia, site-ul „singurului post de știri din țară” tirajează această informație.

saa

Informația este însă una falsă și a fost comentată de către Andrei Năstase pentru Independent.md. Potrivit acestuia, „oligarhul Vladimir Plahotniuc este disperat că orice încercare a sa” de a-l „denigra capătă efectul bumerangului”.

„Este încă o dovadă a mârșăviei de care dă dovadă acest așa-zis trust de presă, pentru că ceea ce fac ei numai jurnalism nu este. După ce au inventat tot felul de minciuni pentru a mă murdări și a denigra Platforma Demnitate și Adevăr, acum vin cu astfel de invenții. Asta denotă disperarea oligarhului, care vede că atacurile sale nu fac decât să întărească și mai mult pozițiile Platformei Demnitate și Adevăr”, a declarat Andrei Năstase.

El susține că „Platforma Demnitate și Adevăr „în continuare se află în discuții cu forțele anti-oligarhice pentru identificarea unui candidat care să câștige alegerile și să contribuie la scoaterea din captivitate a statului”.

„Așa cum am spus a doua zi după decizia Curții Constituționale, Platforma Demnitate și Adevăr va depune eforturi pentru a unifica toate forțele anti-oligarhice, sănătoase, pentru a face front comun în fața acestui regim care se transformă într-o dictatură. Totodată, Consiliul Național Politic al Partidului Platforma Demnitate și Adevăr mi-a acordat onoarea de a fi oferta formațiunii pentru scrutinul prezidențial și sunt hotărât să respect această decizie indiferent de atacurile pe care Plahotniuc le face la adresa mea”, a mai spus Năstase.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...