Imagini de la locul unde s-a prăbușit elicopterul SMURD// FOTO/ VIDEO

Peste 40 salvatori, pompieri și paramedici sunt încă prezenți la locul prăbuşirii elicopterului SMURD în preajma localităţii Haragîş, raionul Cantermir. Mai mult, salvatorii vor asigura cu corturi și surse de iluminare echipele organelor de drept, care fac cercetările la fața locului pentru identificarea celor patru persoane.

Serviciul Situații Excepționale ține legătura permanent cu Inspectoratul General pentru Situații de Urgență din România , pentru un schimb continuu de informații despre acest caz.

O echipă formată din procurori militari români și specialiști criminaliști urmează să ajungă în această seară în Republica Moldova, pentru a colabora cu autoritățile judiciare din această țară în legătură cu prăbușirea elicopterului SMURD.

Specialiști ai Poliției Române, conduși de directorul Institutului Național de Criminalistică din IGPR, se vor deplasa cu un laborator criminalistic dotat cu toate elementele tehnice necesare cercetării unui astfel de eveniment și cu Unitatea Mobilă pentru Identificarea Victimelor Dezastrelor.

Elicopterul SMURD, care s-a prăbuşit astăzi în preajma localităţii Haragîş, raionul Cantermir, plecase la Cahul să preia un cetăţean în stare foarte gravă, intubat şi ventilat mecanic, care trebuia transportat într-un spital din Chişinău, Accidentul s-a produs înainte să ajungă la pacient.

Filmul prăbuşrii wlicopterului SMURD şi ce s-a întâmplat cu aeronava care a venit să salveze vieți poate fi citit AICI.

accident smurd elicopter

accident smurd elicopter

accident elicopter smurd

accident elicopter smurd

accident elicopterul smurd

[youtube id=”IXiVVtZD20M”] [youtube id=”vVGXTPRNOlQ”]

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.