(VIDEO) Peste 40 pompieri și paramedici prezenți la locul prăbușirii elicopterului SMURD în raionul Cantemir

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Peste 40 salvatori, pompieri și paramedici sunt și la această oră prezenți la locul incidentului, pentru monitorizarea situației.

Mai mult, salvatorii vor asigura cu corturi și surse de iluminare echipele organelor de drept, care fac cercetările la fața locului pentru identificarea celor patru persoane.

Conform informațiilor operative ale Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI un elicopter SMURD s-a prăbușit în această după amiază în apropiere de localitatea Haragîș, raionul Cantemir.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Serviciului Salvatori și Pompieri, Serviciul de Urgență 903 și grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Cantemir. Din primele informații s-a stabilit că aparatul de zbor s-a prăbușit la o distanță de 100 metri de fâșia forestieră din preajma localității.

Pompierii au efctuat lichidarea arderii izbucnite la aparatul de zbor. Conform informațiilor de la fața locului în apropiere de rămășițele elicopterului au fost găsite cadavrele a 4 persoane.

Salvatorii din Republica Moldova sunt într-un schimb permanent de informaţii cu colegii de la Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă. Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale a lansat mai multe linii telefonice de contact. Pentru informații persoanele interesate pot suna la tel. 901, 022 78 -50-32, 029941197.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...