Presa: Moldoveanca Xenia Deli se căsătorește cu un milionar egiptean de 62 de ani. Nunta va avea loc în Santorini

Modelul din Republica Moldova Xenia Deli, în vârstă de 26 de ani, se căsătorește cu milionarul egiptean Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, în vârstă de 62 de ani, informează site-ul grecesc greekorbis.gr.  Aceeaşi sursă anunţă că nunta celor doi va avea loc pe 4 iunie 2016, la Santorini, Grecia, locul celebrării fiind ales de mireasă.

Totodată, potrivit unor surse deocamdată neconfirmate, se spune că costurile pentru organizarea nunţii s-ar urca la 1 milion de euro.

xenia deli

Egipteanul, care este fondatorul și președintele companiei „Amiral Holdings Limited”, şi moldoveanca ar fi invitat în jur de 150 de oaspeţi, pentru care deja au rezervat camere în cele mai luxoase hotele de pe insulă – Vedema, Grace, Mystique.

Petrecerea va fi organizată în satul Pyrgos, la fabrica de vin „Santo Winesi”, care are o vedere uluitoare spre vulcan și apusul de soare.

De notat că finele lunii aprilie modelul a postat pe una din reţelele de socializare o poză, în care apare şezând pe o maşină luxoasă. Aceasta s-a lăudat că a primit în dar o maşină, un Bentley Continental. Fotomodelul  a semnat poza cu  “Surprises”, adăugând sugestiv în comentariu o inimă, o maşină, dar şi un inel.

xenia deli

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.