Jucătorul de la Atletico care a ratat penalty-ul din finala cu Real le-a scris suporterilor; Ce promisiune a făcut

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Juanfran este singurul jucător care a ratat o lovitură de departajare la finalul celor 120 de minute ale ultimului act al UEFA Champions League, dintre Atletico şi Real Madrid, câştigat de „galactici”.

După ce la finalul partidei de la Milano s-a îndreptat către peluza ocupată de fanii echipei lui Simeone pentru a-şi cere scuze, fundaşul dreapta de 31 de ani a oferit şi o scrisoare deschisă către suporteri, în care a făcut şi o promisiune.

„Salut, fani al lui Atletico,

Am cerut voie clubului să mă adresez vouă tuturor prin această scrisoare pentru a vă spune ce simt acum.

Nu voi uita niciodată afecţiunea cu care m-aţi tratat când am venit în faţa voastră pentru a-mi cere scuze. Am văzut lacrimile mele oglindite pe chipurile a zeci de mii de fani, în acele momente de o tristeţe ieşită din comun. Apreciez ajutorul pe care l-am primit de la colegi, staff şi toţi oamenii care reprezintă o familie aşa frumoasă.

Vreau să vă mulţumesc tuturor că aţi crezut în noi, pentru a demonstra că Atletico este ceva special. Inima noastră bate mai puternic decât oricare alta.

cu doi ani în urmă, v-am spus că vom reveni într-o finală. Acum, îi promit lui Gabi, căpitanului nostru, că vom ridica deasupra capului acest trofeu mai devreme sau mai târziu şi că vom sărbători cu toţii în Neptune.

Vă iubesc pe toţi. Hai, Atletico!”, a spus Juanfran, citat de Marca.

Atletico Madrid este în acest moment singura formație cu trei finale UCL jucate și niciuna câștigată. Prima dată s-a întâmplat în 1974, atunci când Bayern Munchen s-a impus la rejucare cu 4-0, la 17 mai 1974. Cu două zile mai devreme se jucase prima dată, dar atunci cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1, cu ambele goluri marcate în extra-time.

La mulți ani distanță, au urmat cele două finale cu Real, 2014 și 2016. În urmă cu doi ani, Atleti a deschis scorul la Lisabona, prin Godin, dar Ramos a trimis finala în prelungiri după ce a egalat în ultima secvență a partidei 90+3. Atunci, trupa lui Simeone a acuzat șocul iar în prelungiri a fost doar o umbră. ”Galacticii” au marcat de alte trei ori și au câștigat ”La Decima”.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...