Cotidianul iberic AS, citând Sport Mediaset Italia, scrie că un emisar al preşedintelui Florentino Perez i-a transmis lui Emery să nu planifice presezonul şi nici sezonul viitor cu Sevilla şi să aştepte până marţi un semn. Nici Zidane şi nici Real n-au confirmat că francezul va continua după finala de sâmbătă.

Zidane mai are doi ani de contract, dar ştie că dacă nu cucereşte Champions League şi sezonul se încheie fără vreun trofeu, şansele să continue sunt foarte mici. Real nu şi-a manifestat public dorinţa de a-l păstra pe bancă şi în acest context a apărut informaţia că, proaspăt câştigător al Europa League cu Sevilla, Unai Emery e dorit de Florentino Perez.

Emery are contract până în 2017, şi în ultimele trei sezoane a cucerit cu formaţia andaluză a doua competiţie continentală a cluburilor. În acest sezon a jucat şi finala Cupei Spaniei, pierdută după prelungiri în faţa Barcelonei, 0-2.

Unai Emery are 44 de ani şi le-a mai antrenat pe Almeria, Valencia şi Spartak Moscova, iar din 14 ianuarie 2013 este tehnicianul Sevillei. A strâns 204 meciuri oficiale pe banca acesteia, cu 107 victorii, 42 de remize şi 55 de înfrângeri.